Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Kivaa kuvasta Kuvakauppaan Kuvia tilaamaan
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tuoteryhmät
Valmistajat
Maksutavat



Lowepro laukku apu
Tietosivut
Rekisteriseloste / Jarin Kuvakauppa verkkokauppa

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Jarin Kuvakauppa Oy
Kuninkaankatu 8
26100 Rauma

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
Jari Laine
s-posti jari.laine@jarinkuvakauppa.inet.fi
Puhelin 02 8225785

Rekisterin nimi
Jarin Kuvakaupan verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisteriä käytetään ainoastaan verkkokaupan ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

Rekisterin tietosisältö
Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.
Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.

Säännönmukaiset tietolähteet
Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset  ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä sujausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

 

Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Asiakkaan oikeudet Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistusoikeus
  • Oikaisuoikeus
  • Oikeus peruuttaa suostumus
  • Poisto-oikeus

 


Ostoskori
0 kpl
3 vuoden takuut
Toimitustavat
Nouto kauppiaan toimipisteestä0.00€
Nouto Postista10.00€
Postin toimitus työpaikalle tai kotiin14.00€
Postin kotiinkuljetus sovittuna ajankohtana14.00€
Keltainen Kuljetus 918.00€
Toimitus kirjeenä5.00€
Nouto Postin pakettiautomaatistaTarvitaan paikkakunta
Toimituskulut päivittyvät automaattisesti ostoskorin sisällön mukaan.
Tarjoukset
Sirui Monopod P-326 kuuden vuoden takuulla Sirui Monopod P-326 kuuden vuoden takuulla
119.00€  149.00€
Nikon D610 runko kolmen vuoden takuulla Nikon D610 runko kolmen vuoden takuulla
1,529.00€  1,659.00€
Hähnel Combi TF Olympus Hähnel Combi TF Olympus
79.00€  99.00€
tyytyväisimmät asiakkaat
Uutuudet
Olympus M.Zuiko Digital ED 12-40mm F2.8 PRO
Olympus M.Zuiko Digital ED 12-40mm F2.8 PRO
999.00€